Citywalk: Anssi Kela, Antti Tuisku & Hisser

Tällä kertaa keskitytään täysin kotimaiseen kattaukseen.

Kaksi A:ta, eli Anssi Kela ja Antti Tuisku lauleskelivat viime viikon yhdessä Vain Elämää-kuvauksissa Hirvensalmella, joten kaksikko on sitäkin myöten tällä hetkellä ajankohtainen. Toki olisivat sitä myös näiden levyjensäkin myötä. Kaksikko on levyhommissakin jo konkariasteella. Antin joululevyt mukaan lukien taisi tulla jo 10 täyteen ja Anssillakin kyseessä verkkaisemmasta julkaisutahdista huolimatta jo kuudes (seitsemän kokoelmalla) albumi. Molempien voi sanoa ainakin vähintään onnistuneen uutukaisellaankin.

Hisser on kolmikon selkeästi tuntemattomin nimi, mutta vielä tällä hetkellä tuntemattoman artistinimen takaa paljastuu paljon nähnyt ja kokenut rokkimies, eli Disco Ensemblen laulaja Miikka Koivisto. Tällä kertaa ollaan hieman erilaisissa tunnelmissa kuin Disco Ensemblen kanssa, mutta kutsutaanko tätä nyt vaikka elektropopiksi, ansaitsee ehdottomasti tutustumisen tarkemminkin. Esikoislevyksi vallan mainiota menoa, ei ehkä optimaalisin #berlincitywalk levy, mutta jään innolla odottamaan mitä tulevat vuodet mukanaan tuo. Kuluvana kesänä Hisser on mahdollista kokea livenä ainakin Provinssirockissa.

 

Anssi Kela: Nostalgiaa (2015)

 

Antti Tuisku: En kommentoi (2015)

 

Hisser (2015)

Ensi kerralla hylätäänkin sinivalkoiset esiintyjät ainakin viikoksi ja syvennytään kansainvälisempiin tunnelmiin. Tarjolla mahdollisesti jopa uusi listaykkönen…

#berlincitywalk RANKING

Kaikki #berlincitywalk arvostelut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *